Wie we zijn

Over ons

Kooy Logistics is uw deskundige partner in het leveren van internationale transporten over land, zee en in de lucht. Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij logistieke oplossingen met een persoonlijke aanpak. Vertrouwen en het opbouwen van langdurige relaties zijn belangrijke waarden voor ons.

Als expediteur in het Noorden van Nederland zijn wij uniek vergeleken met partijen in Amsterdam en Rotterdam, maar wij zijn zeker niet beperkt tot het Noorden. Wij werken namelijk in heel Nederland en u kunt voor het verschepen van uw goederen wereldwijd terecht bij Kooy Logistics. Wij nemen graag uw logistieke uitdaging aan, hoe groot of klein deze ook is.

Onze historie

 • 2023

  Nieuwe naam

  Tijd voor een nieuwe naam en een nieuw jasje: Bleyser Shipping & Forwarding gaat verder als Kooy Logistics.

  KOOY is internationaal beter te gebruiken, daarnaast voeren we reeds andere activiteiten uit onder deze naam. Het is onze ambitie om verder te groeien. Een consistente en duidelijke merknaam helpt daarbij. Naast Shipping en Forwarding doen we veel meer op logistiek vlak, waardoor Logistics beter de lading dekt van onze activiteiten en dienstverlening. We nemen een groot deel van de logistieke keten voor onze rekening. Denk hierbij aan transport,
  warehousing, fulfilment services, douane activiteiten en supply chain management. We willen onze klanten op alle terreinen maximaal ontzorgen.

 • 2022

  Verhuizing

  Verhuizing naar het mooie nieuwe kantoorpand aan It Kylblok 7 in Heerenveen

 • 2019

  Overname

  Martin de Bleyser gaat met pensioen, zakenpartner Sytze van der Kooy neemt De Bleyser Shipping & Fowarding volledig over

 • 1993

  Oprichting

  De Bleyser Shipping & Forwarding is opgericht door Martin de Bleyser

Zeevracht

Zeevracht op uw behoeften afgestemd. Wij vervoeren uw goederen over de hele wereld met een persoonlijke aanpak.

Wegvracht

Voor elke vraag hebben wij een oplossing. Met wegtransport zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij bieden elke modaliteit aan.

Railvracht

Sneller dan zeevracht en goedkoper dan luchtvracht. De tussenoplossing om uw goederen van en naar China te vervoeren.

Luchtvracht

De snelste methode om goederen te vervoeren. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw vracht op de juiste plek komt.