Zeevracht

Hoe kunnen wij u helpen?

Zeevracht op uw behoeften afgestemd. Wij vervoeren uw goederen over de hele wereld met een persoonlijke aanpak. Zeevracht is de meest kost-efficiënte manier van internationaal transport.

Door onze jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde rederijen en partners, zijn wij in staat een optimale en betrouwbare service te verlenen voor zowel import- als exportverschepingen. Wij bieden gespecialiseerde service voor FCL en LCL en alle daar tussen in.

Van port naar port of van huis tot huis geleverd, geen deur gaat ons te ver!

Shipping & forwarding, worldwide

Kooy Logistics is your expert partner in international land, sea and air transport. With over thirty years of experience, we offer tailor-made logistics solutions at the lowest possible rates.

Learn more

Onze zeevracht diensten

FCL – Full Container Load

Voor uw droge of temperatuur gecontroleerde goederen, maar ook voor uw buitenmaatse lading reserveren wij voor u de container welke het meest
geschikt is voor uw zending.

LCL – Less than Container Load

Bestaat uw zending slechts uit enkele colli en heeft u geen hele container nodig voor uw lading? Dan is LCL een oplossing. Hierbij worden meerdere zendingen in een container geconsolideerd, zodat u niet voor het transport van een hele container hoeft te betalen.

Cross-trades

Uw ingekochte goederen direct versturen vanaf het land van herkomst naar de  plaats van bestemming, zonder dat de vracht fysiek via Nederland komt? Wij regelen het voor u.

Door-to-door Transportation

Een vracht van deur tot deur leveren vraagt om expertise in verschillende logistieke disciplines. Kooy Logistics kan u volledig ontzorgen door naast de zeevracht ook het wegtransport vanaf de afzender naar de haven en het wegtransport vanaf de haven naar de uiteindelijke ontvanger voor u te organiseren.