Railvracht

Hoe kunnen wij u helpen?

De tussenoplossing om uw goederen van en naar China te vervoeren. Sneller dan zeevracht en goedkoper dan luchtvracht. Bovendien heeft vrachtvervoer per spoor
een lage impact op het milieu, doordat een trein elektrisch wordt aangedreven.

Diverse grote steden als Shanghai, Tianjin, Chengdu en Guangzhou zijn te bereiken via de zogeheten Nieuwe Zijderoute. Met een transittijd van gemiddeld slechts 21 dagen worden containers van en naar Hamburg, Duisburg en Tilburg vervoerd.

Kunnen we voor u desgewenst het wegtransport vanaf de afzender naar de terminal verzorgen alsook het wegtransport vanaf de terminal naar de uiteindelijke  ontvanger voor zowel volle containers (FCL) als deelladingen (LCL).

Shipping & forwarding, worldwide

Kooy Logistics is your expert partner in international land, sea and air transport. With over thirty years of experience, we offer tailor-made logistics solutions at the lowest possible rates.

Learn more

Onze railvracht producten

FCL – Full Container Load

Voor uw droge of temperatuur gecontroleerde goederen, maar ook voor uw buitenmaatse lading reserveren wij voor u de container welke het meest
geschikt is voor uw zending.

LCL – Less than Container Load

Bestaat uw zending slechts uit enkele colli en heeft u geen hele container nodig voor uw lading? Dan is LCL een oplossing. Hierbij worden meerdere zendingen in een container geconsolideerd, zodat u niet voor het transport van een hele container hoeft te betalen.

Cross-trades

Uw ingekochte goederen direct versturen vanaf het land van herkomst naar de  plaats van bestemming, zonder dat de vracht fysiek via Nederland komt? Wij regelen het voor u.

Door-to-door Transportation

Een vracht van deur tot deur leveren vraagt om expertise in verschillende logistieke disciplines. Kooy Logistics kan u volledig ontzorgen door naast de zeevracht ook het wegtransport vanaf de afzender naar de haven en het wegtransport vanaf de haven naar de uiteindelijke ontvanger voor u te organiseren.